Добре дошли

В Мебелна къща "Оникс" можете да намерите качествени български мебели от масивно дърво - бук, череша, ясен, дъб, орех, чам. Ние предлагаме цялостно обзавеждане за дома, вилата, офиса, както и ресторантско и хотелско обзавеждане в класически, съвременен и ретро стил.

Работим по индивидуален проект съобразен с желанията на клиента, както и по каталог.

Производствената ни база се намира в град Троян.

Стил, уют и енергия

Мебелите от естествено дърво винаги са били най-добрия избор. Добре обработената дървесина е красива сама по себе си и е способна да създаде в дома Ви неповторима атмосфера и да внесе индивидуалност в интериора. Благодарение на меките си натурални цветове, дървото е винаги приятно за окото, при това всеки път усещането е за нова картина от природата.

Здравина и устойчивост

Третирайки по правилен начин дървените повърхности, ще имате възможността да им се наслаждавате ден след ден. Дървените мебели подлежат на поправка и полиране до блясък. Години наред те могат да изглеждат така, сякаш са влезли в дома Ви вчера.

Видове дървесина

Мебелите, които предлагаме, могат да бъдат произведени от бук, череша, ясен, дъб, орех или чам по желание на клиента. Използваните материали за повърхностна обработка на дървото - байцове (над 200 цвята), лакове, лепила и други - са на водещи фирми в химическата промишленост (Sirca - Italia, Becker Acroma, и други).